Plantation Isle of Fiji
Rum Plantation Isle of Fiji se vyrábí pomocí tradičních technik z místní fidžijské cukrové třtiny. Nejprve tento rum zraje v tropickém klimatu na Fidži cca 2 až 3 roky v sudech po bourbonu. Pak se rum stěhuje na jihozápad Francie a následuje druhé zrání zhruba 1 rok v sudech z francouzského dubu. Tato metoda dvojitého stárnutí ve spojení se znalostmi výrobců z Fidži, vytváří rum s unikátní chutí, který jen tak s nějakým jiným rumem nezaměníte.
Čekáte nějakou sladkou exotiku a ona přijde chuť v podobě dubových sudů a kouře.
Kategorie: | RUM |
---|---|
Položka byla vyprodána… |
Země | Fidži |
Vůně | po melase, hruškách, banánech |
Chuť | bohatá s tóny vanilky, medu, švestek, kokosu a zázvoru |
Závěr | dlouhé potěšení s náznaky sušeného banánu a bourbonu |
Alkohol | 40 % |
Objem | 0,7 l |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Plantation rumy představují svou širokou nabídkou a nespornou kvalitou vrchol karibské rumové produkce. Vděčí za to především svému zakladateli, Alexandru Gabrielovi, který se v kvalitním pití rozhodně vyzná. Při výrobě Plantation rumů dokázal vytěžit to nejlepší hned ze dvou prémiových destilátů – koňaku i rumu.